Verhuur Silent Disco

Wij verhuren onze silent disco-sets! Voor een schappelijk bedrag kan jij op jouw feest ook een supergave silent disco organiseren. Wij zorgen ervoor dat je alle apparatuur hebt om op tot drie afzonderlijke kanalen muziek te zenden naar de koptelefoons van je feestbeesten.

Plaats jouw bestelling nu!

Een bestelling voor de silent disco-sets kun je meteen plaatsen via ons online bestelformulier!

Scoutinggroepen kunnen hiervoor gebruikmaken van dit formulier.

Bedrijven en particulieren kunnen hun bestelling plaatsen via dit formulier.

Let er hierbij op dat je van te voren controleert of de setjes nog beschikbaar zijn. In de kalender hieronder kun je bekijken of de silent disco-sets nog op de voor jullie gewenste datum beschikbaar zijn. Bekijk de beschikbaarheid voordat je de bestelling plaatst.

De koptelefoons en zenders

Onze scoutinggroep beschikt over 30 koptelefoons en 3 zenders. Met deze drie zenders kan op drie kanalen muziek worden afgespeeld. Op die manier kan elk feestbeest met zijn of haar koptelefoon het gewenste kanaal kiezen. De koptelefoons en zenders zijn per stuk te bestellen. Je bepaalt dus zelf hoeveel koptelefoons en zenders je huurt. Daarbij raden wij wel aan om minimaal twee zenders te bestellen voor optimaal plezier.

Meegeleverde verloopstekkertjes

Naast de koptelefoons en zenders worden ook verloopstekkertjes meegeleverd om de AUX-aansluitingen (3.5mm) van de zenders aan te kunnen sluiten op jouw apparatuur, zoals laptop, telefoon of radio. Dit zijn verloopstekkertjes naar USB Type C en Lightning (Apple).

Accuduur koptelefoons

De koptelefoons zullen volgeladen aan u worden overhandigd. Met een volle accu kan elke koptelefoon ongeveer 8 uur gebruikt worden. Eventueel tussentijds bijladen kan natuurlijk altijd. De koptelefoons kunnen worden opgeladen met een Micro SD-oplader. Indien gewenst kunt u ook een losse Micro SD-oplader bijbestellen in het bestelformulier.

De zenders worden elk geleverd met een adapter.

Gebruiksinstructies

Bij de huur van de silent disco-setjes worden geplastificeerde gebruiksinstructies meegestuurd. Hierop vindt u praktische informatie omtrent het gebruik van de setjes en de instructies voor de retourzending.

Opbergwijze

Al het materiaal wordt in een opbergkrat geleverd. Bij verzending wordt de krat meegeleverd in een kartonnen doos. Het heeft onze voorkeur als u deze doos ook hergebruikt voor het retoursturen.

Verzendwijze

Voor de overdracht van de silent disco-sets kunt u gebruikmaken van thuisbezorging via PostNL. Wij zorgen ervoor de dat setjes tijdig naar het door u doorgegeven adres worden opgestuurd. Bij de verzending zal meteen ook een retourlabel worden meegezonden. Deze kunt u gebruiken voor de retourzending. De kosten voor het verzenden van de silent disco-sets komen voor uw rekening.

Naast de verzending per post kunt u er ook voor kiezen om de silent disco-sets op te halen in de omgeving Arnhem. Indien u hiervoor kiest dient u dit aan te geven in het bestelformulier.

Algemene huurvoorwaarden

Bij het plaatsen van een bestelling of aanvraag van een offerte gaat u akkoord met onze algemene huurvoorwaarden. Hiervoor verwijzen wij u door naar deze webpagina.

Agenda