Verhuur Silent Disco

Wij verhuren onze silent disco-apparatuur! Voor een schappelijk bedrag kan jij op jouw feest ook een supergave silent disco organiseren. Wij zorgen ervoor dat je alle apparatuur hebt om op tot drie afzonderlijke kanalen muziek te zenden naar de hoofdtelefoons van je feestbeesten. Zij kunnen eenvoudig zelf het kanaal selecteren waarnaar zij willen luisteren.

Hoe werkt het?

Onze apparatuur

Onze groep heeft de beschikking over maximaal 30 hoofdtelefoons en 3 zenders. Onze prijzen vind je hieronder.

ApparatuurAantal beschikbaarPrijs
Hoofdtelefoon30€5 per stuk per dag
Zender3€15 per stuk per dag

Levering

Je kan de apparatuur door ons laten verzenden, of je kan deze ophalen in Arnhem. Voor de verzending met pakketpost berekenen wij een bedrag van €15 voor de administratie- en verzendkosten. Daarnaast berekenen wij een borg van €150 indien je kiest voor verzending met pakketpost. Deze krijg je retour als we alle apparatuur compleet en onbeschadigd van je hebben ontvangen.

Om de apparatuur te retourneren kan je deze afleveren in Arnhem of naar ons terugsturen per pakketpost. We verwachten in het geval van verzending per pakketpost dat je de apparatuur weer deugdelijk verpakt en met tracking naar ons terugstuurt. Je bent zelf verantwoordelijk voor eventuele schade en/of vermissing.

Binnenkort wordt het mogelijk om deze bij ons te reserveren!

Agenda