Zaal

— WIJ DOEN MOMENTEEL GEEN NIEUWE HUURAANVRAGEN ACCEPTEREN —

In onze zaal bent u vrij om invulling te geven aan uw eigen (feest)activiteit: van inrichten tot schoonmaken. Ook staat het u vrij om voor uw eigen eten en drinken te zorgen..

De Lidozaal is geschikt voor maximaal 80 personen. Meer mensen mogen er niet aanwezig zijn in verband met uw eigen (brand)veiligheid.

Voorzieningen

Bij de zaal is een ruime keuken waarvan u gebruik kunt maken. Op de gang bevindt zich een dubbele toiletgroep voor heren en dames. De toiletgroep is voorzien van voldoende toiletpapier en schone handdoeken. Roken doet u in de overdekte buitenrookruimte.

De zaal is voorzien van 16 tafels (80 cm x 130 cm) en 80 stoelen, een geluidsinstallatie, een horeca koelkast en een bar die is voorzien van een koffiezetapparaat, waterkoker, thermoskannen, voldoende kopjes, schotels en glazen.

In de keuken heeft u de beschikking over een gasfornuis, een oven en twee koelkasten waarvan een met vriesvak.

Om na afloop schoon te maken zijn er bezems, een stoffer en blik, mopwagen en emmers aanwezig.

Wij zorgen dat de zaal voor aanvang van uw activiteit schoon is, graag krijgen wij de zaal ook weer in dezelfde staat van u terug. In de tuin van ons gebouw mogen geen activiteiten plaatsvinden.

Prijzen en tijden

Zaterdag van 17:30 uur tot 01:00 uur €250,-

Bovenop de huursom berekenen wij een borgsom van €150,-. Deze krijgt u retour mits de huurovereenkomst is nageleefd en de accommodatie in de juiste staat wordt overgedragen aan de verhuurder.

Er mag na 22.00 uur geen muziek of geluid geproduceerd worden die overlast kan veroorzaken voor de buurtbewoners. Bij overlast wordt de activiteit door onze beheerder gestaakt en zult u het gebouw moeten verlaten.

Vanaf 1 september is het niet meer toegestaan om op het terrein of in het gebouw te roken.

— WIJ DOEN MOMENTEEL GEEN NIEUWE HUURAANVRAGEN ACCEPTEREN —

Klik hier voor onze huurovereenkomst.