Jotihunt 2018

De Jotihunt is een breed opgezette vossenjacht. Door Gelderland lopen twee dagen langkleine groepjes vossen die door de deelnemende scoutinggroepen opgespoord moeten worden. Je kan aanwijzingen verdienen waar je deze vossen ongeveer kan vinden. Hiervoor worden opdrachten uitgegeven (van simpele puzzels tot razend ingewikkelde uitdagingen), en als je het goede antwoord inlevert krijg je zo’n aanwijzing. Als het je als groep dan lukt om met behulp van zo’n aanwijzing een foto te maken van een groep vossen, heb je punten gescoord. Het gaat er natuurlijk om welke scoutinggroep aan het eind van het weekend de meeste punten heeft behaald! Wil je meer lezen, kijk dan ook eens op www.jotihunt.net.

Sinds een aantal jaren werkt Scoutinggroep Lido’76 samen met de Voermangroep uit Hattem. Samen proberen we zoveel mogelijk punten te scoren door vossen te hunten, puzzels op te lossen en de beste opdrachten in te sturen. Dit alles doen we vanuit onze blokhut aan de Veerpolderstraat.

Wij doen mee aan de Jotihunt!

Dit bericht is geplaatst in Diversen. Bookmark de permalink.