De welpenleiding

De speltak van de Welpen draait natuurlijk niet uit zichzelf. Daarom hebben we een superleuk en enthousiast leidingteam dat zich graag even aan jullie voorstelt!

Bagheera (Anika)

Ik heet Anika, maar mijn leidingnaam is Bagheera. Ik ben 26 jaar en begin nu aan mijn derde seizoen als welpenleiding. Naast welpenleiding ben ik ook juf op een basisschool in Ede, waar ik fulltime mijn eigen kleuterklas heb. Ik heb altijd al met kinderen willen werken, want ik vind het heerlijk om hun plezier en enthousiasme bij de activiteiten/lessen te zien. Ook de momenten waarbij je kan zien dat het kwartje bij ze valt, is waar ik het voor doe. 

Ikki (Beau)

Mijn naam is Beau, maar de kinderen zullen mij Ikki noemen. Ik ben 22 jaar oud en woon in Arnhem. Sinds 2006 ben ik al een actief lid van Scoutinggroep Lido ’76. In de tijd naast scouting ben ik Projectorganisator bij een bouwbedrijf in Nijmegen. Ik ben leiding geworden omdat ik het leuk vind om voor kinderen verschillende activiteiten te organiseren met het welpenteam. Wanneer kinderen eigenlijk niet meer naar huis willen weet ik dat de opkomst weer geslaagd is. 

Rikki-Tikki-Tavi (Heather)

Mijn naam is Heather en ik ben 16 jaar oud. De kinderen zullen mij eerder herkennen als “Rikki Tikkie Tavi”. Naast scouting zit ik nog op het VWO waar ik dit jaar eindelijk eindexamen in mag doen. Ik heb ervoor gekozen om hulpkader te zijn omdat de blijheid van kinderen mij energie geeft. Het maken van opkomsten en het resultaat van blije energieke kinderen zien is wat mij blij maakt 

Tabaqui (Loek)

Ik ben Loek, maar voor de kinderen heet ik Tabaqui. Ik ben 27 jaar oud en ben pas vanaf 2014 lid van Scouting Lido ’76. Ik ben meteen leiding geworden bij de welpen omdat ik het leuk vind om activiteiten en (zomer)kampen te organiseren en de voldoening van een geslaagde opkomst voor de kinderen die met een goed gevoel weer naar huis gaan. Verder kan ik de kinderen helpen in hun algemene ontwikkelingen en uitdagen om out of the comfortzone te stappen. In mijn vrije tijd ben ik een software engineer, ik ontwikkel software en breng het product op de markt.