Het natuurbrandgevaar is het op dit moment code laden... in Arnhem.

Sinterklaasje kom maar binnen met je knecht!

Op 4 december was het weer zover! We hebben ons het hele jaar weer lief gedragen, in de hoop dat Sinterklaas ons niet zou vergeten. Toen we eenmaal in de zaal zaten te wachten op Sinterklaas, werd het nog spannend; zou de Sint ons dit jaar zijn vergeten? Hebben we ons dan toch niet goed gedragen?

De Bevers, Welpen hebben zich de longen uit het lijf gezongen, en uiteindelijk kwam Sinterklaas aan op Lido, bijgestaan door twee Zwarte Pieten, die de hele zaal vol met pepernoten strooiden. De bevers hadden speciaal voor Sinterklaas een stoel versierd, en iedere speltak had iets speciaals voorbereid.

Het spits werd afgebeten door de meisjeswelpen die een pantomimespel hadden bedacht voor Sinterklaas en zijn Pieten. Daarna waren de Bevers aan de beurt, om hun prachtige tekeningen aan de Sint aan te bieden. En als laatste volgden de jongenswelpen met een spannend toneelstuk over de vondst van Mowgli door de wolvenhorde!

Nadat een aantal kinderen bij Sinterklaas op schoot hadden gezeten, was het helaas alweer tijd om afscheid te nemen! Gelukkig lieten de Pieten een zak vol met cadeautjes achter voor alle kinderen.

Nu moeten we ons allemaal weer lief gaan gedragen, want wie zoet is krijgt lekkers, wie stout is de …!

Ik kijk nu alweer uit naar volgend jaar,

Groetjes,
Rikki Tikki Tavi

Dit bericht is geplaatst in Activiteiten en getagd, , , . Bookmark de permalink.

Zoek op de site!

Volg onze Tweets!