Welpenleiding gezocht!

Het huidige Welpenleidingteam van Scoutinggroep Lido’76 is opzoek naar versterking. De Welpen is onze kinderspeltak voor kinderen tussen de 7-11 jaar. Ben jij een enthousiaste vrijwilliger die het leuk vindt om met kinderen te werken en ze een leuke en leerzame middag te bieden? Dan zoeken we jou!

Wat doet een welpenleider?
Wekelijks verzorg je samen met je medeleiding een welpenprogramma op zaterdagmiddag van 14:30 tot 16:30. Tijdens de meeste programma’s zal er een thema centraal staan en dit kan echt van alles zijn! Denk bijvoorbeeld aan ridders en prinsessen, de magische onderwaterwereld van Atlantis, piraten, Donald Duck en nog véél meer. Tijdens de programma’s speel je mee in het thema, help je kinderen bij het uitvoeren van activiteiten en bewaak je een prettige sfeer in de groep. Naast de begeleiding tijdens de programma’s help je ook mee bij het bedenken van nieuwe programma’s, thema’s en kampen.
Zoals al eerder vermeld is, draaien de welpen iedere zaterdagmiddag. Vaak verzamelen we iets eerder om het programma te bespreken en voor te bereiden. Na het programma wordt er nog even geëvalueerd.
Ben je nieuwsgierig geworden? Kijk gerust een aantal opkomsten mee om te kijken of dit wat voor jou is!

In het kort: wat doet een welpenleiding?

• Organiseren en begeleiden van scoutingspelprogramma’s
  • Organiseren en begeleiden van Welpen(zomer)kampen
  • Maken van programma’s en meedenken over een halfjaarplanning

Wie ben jij?

• Je bent 17 jaar of ouder
  • Je vindt het leuk om kinderen te begeleiden
  • Enthousiast, initiatiefrijk en bereid om te leren
  • Ervaring met scouting is geen vereiste!
  • Je bent bereid om lid te worden van Scoutinggroep Lido’76 en Scouting Nederland

Wat krijg je van ons terug?

• Twintig kinderen die dankzij jou iedere zaterdag een ontzettend leuke middag hebben
  • Je leert veel over kinderen
  • Je komt terecht in een ontzettend gezellig en ervaren leidingteam
  • Door het jaar heen worden diverse interessante trainingsavonden georganiseerd
  • Je kan en mag meedoen aan verschillende gezellige verenigingsactiviteiten

Wil je graag nog meer informatie? Mail ons: welpenlido76@gmail.com. Meer informatie over de Welpengroep zelf vind je op https://scoutinglido76.nl/speltakken/welpen/.

Hopelijk horen we van je terug!
Welpenleidingteam Scoutinggroep Lido’76

Onder dit bericht staat “Reacties zijn gesloten”. Dit betekent niet, dat er niet meer op deze vacature kan worden gereageerd! “Reacties zijn gesloten”, betekent enkel dat het niet mogelijk is om onder deze pagina een bericht te plaatsen.