Vrijdag de dertiende

13 December was voor de scouts een bijzondere dag. In plaats van een opkomst op de blokhut, was er een programma in Zypendaal. Om 19:00uur verzamelden de scouts zich in op een half duistere parkeerplaats die bekend staat om zijn overstekende zwarte katten. Tot op dat moment merkten ze niets van het vrijdag de dertiende effect: eigenlijk ging alles heel normaal. Toen de leiding ze het bos in stuurde werd alles anders. Er verdwenen Scouts, rare figuren kruisden hun pad en groepjes raakten de weg kwijt ondanks de kaarten die ze onderweg kregen.

Hun belevenissen hebben ze onderweg op een stuk perkament geschreven. Dit verslag is bedoeld voor de koning, maar we hebben er de hand op weten te leggen. Benieuwd naar hun verslag? Ik heb het voor u in deze pagina getoverd.

Scouts-perkament

Dit bericht is geplaatst in Programma en getagd. Bookmark de permalink.