Scouts lopen de AWH

Na drie dagen bikkelen door de koude regio rond Arnhem (en op zaterdagnacht werden zij zelfs in blokhutten ondergebracht, omdat de gevoelstemperatuur buiten maar liefst -18 graden was! Brrrr!), kwamen de scouts afgelopen zaterdag dan eindelijk aan bij de blokhut van de Anne de Guigné alwaar zij werden verwelkomd met een lekker vuurtje en wat te eten. Het was een barre tocht, maar er zijn veel vrienden gemaakt en het was een superervaring voor alle scouts!

En het resultaat mag er zijn! We eindigden niet op de laatste plaats, niet op de op een na laatste plaats en zelfs niet op de plaats daarna! Nee, onze dappere scouts hebben het gered tot de 8e en 3e plaats in de scoutshike! Applaus! (Voor de volledige uitslag, kijk hier)

Dit bericht is geplaatst in Activiteiten, Programma en getagd, , . Bookmark de permalink.