Pivo Pannenkoeken party

Logo-PPP

Beste Bever, Welp, Scout, Explo, Pivo en/of ouder/verzorger,

Het is weer zover: Pivo organiseert weer de befaamde Pivo Pannenkoeken Party!

Dit betekent dat je voor een klein bedrag onbeperkt pannenkoeken kunt eten. Naast dat je kunt genieten van een heerlijke maaltijd en leuke activiteiten, help je Pivo ook op zomerkamp gaan. In de bijlage vind je een uitnodiging hiervoor, maar in deze brief zal een korte toelichting staan.

De Pivo Pannenkoeken Party zal plaats vinden op vrijdag 25 april 2014 en zal volledig in het thema staan van ‘Oranje boven!’ Vanaf half 7 ben je van harte welkom en om 7 uur worden de eerste pannenkoeken op de borden geschept. Voor het bedrag van €3,50 p.p. kun je de gehele avond onbeperkt pannenkoeken eten en limonade drinken. Daarnaast zullen er deze avond een aantal activiteiten zijn voor de kinderen. Zo zullen er onder andere loten verkocht worden, waar prachtige prijzen mee te winnen zijn! Kom je in een oranje outfit, dan krijg je zelfs een lot gratis!

Om alles in goede banen te kunnen lijden, willen wij graag weten wie er komen. Daarom vragen wij je om via de volgende link “http://tinyurl.com/q97qcwc”, aan te geven of je komt en met hoeveel personen. Broertjes, zusjes, ooms, tantes, opa’s en oma’s  zijn namelijk ook van harte welkom!  Let op: het is niet de bedoeling dat bevers, welpen en scouts zonder begeleiding (ouders/verzorgers) komen!  Aanmelden kan tot woensdag 23 april.

Mocht je onverwachts toch niet kunnen komen, meld dit dan wel! Zonder annulering zullen we helaas het verschuldigde bedrag toch moeten innen, in verband met gemaakte kosten.

Wij hopen jullie te zien op vrijdag 25 april.

Groetjes namens de Pivo’s,

Remy, Timo, Iris en Mirjam

Pivo Pannenkoeken Party organisatie

Dit bericht is geplaatst in Programma en getagd. Bookmark de permalink.