Jubileumkamp 2016

Beste oud leden, leidingen, vrijwilligers en bestuursleden,

Dit jaar bestaat onze Scoutinggroep 40 jaar, en dat is groots gevierd met

een jubileumkamp in Almelo

Op 23 augustus zijn we begonnen met de opbouw van een kamp voor alle leden en oud leden van onze groep. Op 24 juli kwamen onze leden aan en kon het programma beginnen: de zoektocht naar het gouden uniform.2016-07-24_Alles mag op zondag kampvuurkuil2016-07-23_inpakken2016-07-25_vlotvarenEn het werd een zoektocht met veel succes. Onze Bevers vonden de insignes terug, de Welpen een korte broek. Tijdens de hike ontdekten de scouts een gouden verkennerfluit en na een barre greppeltocht met te veel brandnetels konden de laatste delen veilig gesteld worden. Al met al een geslaagde queeste.

Daarnaast zijn we uiteraard druk geweest met onze scoutingactiviteiten. Een kleine bloemlezing:

sportdag, kanovaren, hiken, klimmen, verjagen van de slaimkeizer, Ikea spel, avonturenpark bezoeken, keukens pionieren, zwemmen, fietstochten, forel roken, avondspel met tijdreizigers, kampvuren en kamper of logeren.

In de hal van onze blokhut kunt u bij de opening van het nieuwe scoutingseizoen het gouden uniform bewonderen. Daarnaast hangen er allerlei zaken die op kamp te zien waren. Het jubileumjaar duurt nog tot januari. Wie weet wat er nog komt…..

Dit bericht is geplaatst in Activiteiten, Programma en getagd. Bookmark de permalink.