Inschrijven

Vul alle velden hieronder in om je in te schrijven bij Scoutinggroep Lido '76. Vul A.U.B. alle velden correct in, anders kunnen we je mogelijk niet inschrijven.

Velden gemarkeerd met een * zijn verplichte velden

Inschrijfformulier
Met het verzenden van dit formulier verklaar ik op de hoogte te zijn van het huishoudelijk reglement en de contributieverplichtingen van Scoutinggroep Lido '76 en verplicht mijzelf mij hier ook aan te houden totdat ik het jeugdlid of mijzelf uit heb geschreven via het uitschrijfformulier. (De machtiging voor de automatische incasso kunt u hier vinden. U dient deze af te drukken, in te vullen, te ondertekenen en ten slotte bij de eerstvolgende opkomst bij het betreffende kader in te leveren.)
Met het verzenden van dit formulier verklaar ik ook op de hoogte te zijn van het huishoudelijk reglement van Scouting Nederland en verplicht mijzelf mij hier ook aan te houden totdat ik het jeugdlid of mijzelf uit heb geschreven via het uitschrijfformulier.