Lido zoekt vrijwilligers!

Het balletje gaat rollen! Zegt het voort…. Scoutinggroep Lido’76 zoekt vrijwilligers!

Ben jij (of ken jij) onze nieuwe:

Informatie? Aanmelden? Klik hierboven op de functies en bekijk de functie-omschrijvingen.

Scoutinggroep Lido’76 draait op vrijwilligers. En is daarom altijd op zoek naar mensen die een handje willen/kunnen helpen. Zit er geen passende functie voor jou bij, neem dan eens contact op via info@lido76.nl en vraag naar de mogelijkheden. Daarnaast kan je ons helpen om onderstaande flyer zo veel mogelijk te verspreiden!

Over Tommy

Hallo daar! Ik ben de beheerder van de website! :D Af en toe zal ik stukjes plaatsen over activiteiten en programma's van Pivo, de speltak waar ik op dit moment bij zit! Daarnaast zal ik ook algemene groepsdingen plaatsen en de rest van de website bijhouden. Als je ook iets leuks hebt voor de website, laat me dit dan weten!
Dit bericht is geplaatst in Diversen. Bookmark de permalink.