Jubeljaar

2016 is voor Lido een bijzonder jaar! Dit jaar vieren we namelijk ons 40-jarig jubileum. We zijn immers begonnen in 1976!

In 1976 gingen de Lima de Rosa en de Don Bosco groep samen verder als één nieuwe scoutinggroep: Lido ’76

Dit jaar is dus een heus JUBELJAAR waarin we een aantal jubelactiviteiten gaan houden. Het hoogtepunt is het kamperen met de hele groep van 24 t/m 30 juli. Houd deze datum vast vrij, het zijn tevens de zomerkampen van alle jeugdleden.

Op zaterdag 30 juli is er op het kampterrein een reünie voor al onze oud-leden en -vrijwilligers die de afgelopen 40 jaar hebben bijgedragen aan het succes van onze groep. We verzorgen een maaltijd, er is een kampvuur om bij aan te schuiven en bij te praten en (uiteraard) de mogelijkheid om te blijven slapen. Heb je er al zin in? Wij wel! We zijn al hard aan het werk om alles te organiseren en hopen begin april op deze website het programma- en de inschrijvingsgereed te hebben.

Mocht je nu al vragen hebben, stuur een berichtje naar: secretariaat@scoutinglido76.nl

Tot jubels!

Dit bericht is geplaatst in Diversen. Bookmark de permalink.