Brieven enzo

Regelmatig krijgen de kindertjes aan het eind van het programma een of meerdere brieven mee. Brieven voor een volgende opkomst, voor een kamp, voor een voorstelling…. en regelmatig komen deze brieven niet aan bij de ouders! Onderweg verloren, samengefrommeld in een bloes, verwaterd in de wasmachine enzovoorts. Om dat een beetje te voorkomen gaan we proberen ook alle brieven hier te plaatsen. Daarnaast vind je hier een aantal andere bestanden zoals logo’s en andere documenten.

Algemeen

• Gezondheidsformulier Het gezondheidsformulier wordt gebruikt om eventuele allergieën, diëten of andere bijzonderheden te documenteren. Zo weten wij bijvoorbeeld tijdens een activiteit of kamp waar wij rekening mee moeten houden. Ook geeft u middels dit formulier toestemming om in geval van nood, ter beoordeling van een arts, uw zoon/dochter te laten opnemen en behandelen in een ziekenhuis, zonder uw voorkennis, wanneer het niet mogelijk was tijdig contact met u op te nemen. (PDF, 287KB)

Scoutingtechnieken

Hieronder vind je vijf hoofdstukken uit het “Handboek Scoutingtechnieken” van Vereniging Scouting Johannes Vianney in PDF formaat.

Hieronder vind je een PDF document waarin de meestgebruikte routetechnieken worden uitgelegd. De auteur ervan is ons onbekend, mocht je de auteur zijn, laat het ons dan weten.

• Routetechnieken Deze technieken worden uitgelicht: tekst, zoeken, kruispuntroute, bolletje-pijltje, kruispunt-noordpijlroute, aangezichts-kruispuntroute, bolletjesroute, stripkaart, knopentocht, oleaat, fotoroute, ogenroute, quizroute, natuurspoor, geurspoor, kompaskoers, vectorroute met vaste en draaiende noordpijl, helicopterroute, routeschets.

In geval van nood, ter beoordeling van een Datum

arts, geef ik hierbij toestemming mijn

zoon/dochter te laten opnemen en

behandelen in een ziekenhuis, zonder mijn Handtekening

voorkennis, wanneer het niet mogelijk was

tijdig contact met mij op te nemen.