Vrijwilligersweekend 2011

Het hele Scoutingseizoen staat er een grote groep vrijwilligers met ontzettend veel enthousiasme en plezier klaar voor een grote groep kinderen. Máár een keer per jaar is het tijd om de vrijwilligers in het zonnetje te zetten, en dat was tijdens het jaarlijkse Vrijwilligersweekend! Hierbij een impressie van het weekend! En wat was het weer gezellig!
Nadat er eerst nog de speltakken gedraaid werden op de zaterdagmorgen, was het rond 14:00 uur tijd om te beginnen aan het Vrijwilligersweekend! Om onszelf nu eens echt te verwennen, verplaatsten wij ons per byciclette, ook wel fiets genoemd, in hogere sferen.

Na zwoegen op ons stalen ros kwamen we aan bij Sport- en Congrescentrum Papendal, waar wij ons uiteindelijk mochten meten met de echte ‘High Society’, tijdens een spelletje ‘Pitch and Putt’. Gewapend met onze Smartphones, omgebonden Lacoste-polo’s, Prada-schoenen en Burberry-sjaaltjes trokken wij de velden in, om te kijken of er ergens nog een ‘Hole-in-one’ viel te slaan.

Na ongeveer een uur op de baan te zijn geweest, kwamen we tot de conclusie dat het ons best wel goed af ging als een paar beginnelingen, een aantal van ons raakte behoorlijk gemotiveerd en hadden blijkbaar hun sport gevonden!

Bijgekleurd dankzij het lekkere zonnetje, stapten wij weer op onze tweewielers, ditmaal heuvel af!, richting de WASA-blokhut, om daar onze bivak op te slaan! Na een lekkere maaltijd en ontzettend veel gezelligheid werd het tijd om onze diplomatieke verhoudingen maar eens te gaan testen!

Er ontstonden tweetallen, en iedereen schaarde zichzelf achter een land voor een gezellig “potje” (van meer dan 2 uur) ‘Diplomacy’! In tegenstelling tot de Nederlandse Wet, gelden binnen de wetten van Diplomacy alle mondelinge afspraken die je maakt niet, waarna je al snel van een koude kermis thuis kwam! Voordat het uit de hand dreigde te lopen, was iedereen alweer afgetaaid, en werd het tijd voor een borrel. En het bleef nog heel lang onrustig!

Met dank aan Tommy-Freek, Dirk-Jan a.k.a. Didier en Bob-Jan; we kunnen er weer een heel seizoen tegenaan!

Over Tommy

Hallo daar! Ik ben de beheerder van de website! :D Af en toe zal ik stukjes plaatsen over activiteiten en programma's van Pivo, de speltak waar ik op dit moment bij zit! Daarnaast zal ik ook algemene groepsdingen plaatsen en de rest van de website bijhouden. Als je ook iets leuks hebt voor de website, laat me dit dan weten!
Dit bericht is geplaatst in Activiteiten, Diversen. Bookmark de permalink.